Sochou I

Architects design complete refurbishment of a former council housing.

Find out the complete refurbishment services of a former council housing by Studio Basheva. Services involved new cladding for more space for a flat redesign.

Studio Basheva has been commissioned with the feasibility study of a refurbishment of an existing public housing in London. Location Undisclosed. 

Horizontal typology

The design envisaged accentuating one entrance of the building to allow increase of services and larger flats to all levels. The new cladding offers more space to be incorporated as part of the flat redesign. The cladding offers also a disguise of series of variety of  terraces behind. 

The new layout allow for a diverse flat types from studios, single and double bed flat and rooftop high-end penthouses.

Thanks for Reading

Get in touch and let’s work together

We will find a human centered solution to every architectural challenge to enhance the human experience